.

نشست صمیمی مسئولین دانشکده با دانشجویان

 نشست صمیمی با دانشجویان   دانشکده

نشست صمیمی مسئولین دانشکده با دانشجویان ( فیزیوتراپی ، گفتار درمانی و کاردرمانی ) روز چهارشنبه مورخ 1402/02/06 در سالن آمفی تئاتر مجتمع پردیس آموزشی برگزار گردید .

.

نشست صمیمی مسئولین دانشکده با دانشجویان  ( فیزیوتراپی ، گفتار درمانی و کاردرمانی ) روز چهارشنبه مورخ 1402/02/06 در سالن آمفی تئاتر مجتمع پردیس آموزشی برگزار گردید .

در این نشست که به منظور بررسی مشکلات آموزشی دانشجویان برگزار گردید دکتر صفوی رییس دانشکده ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان از آنها خواست با توجه به حضور معاون آموزشی ،مدیران گروههای آموزشی و کارشناسان آموزش دانشکده، پیشنهادات و انتقادات خود را در جهت مشکلات آموزشی بیان کنند . دانشجویان به بیان درخواستها و پیشنهادات ، انتقادات و تجربیات خود در طول تحصیل پرداختند و مسئولین هم به سوالات دانشجویان پاسخ دادند .

در این جلسه مقرر شد بعضی از درخواست های آموزشی  دانشجویان پس از بررسی های لازم پیگیری و اقدام شود. 

  • کد خبر : 43672
لینک کوتاه خبر :
خانم  حسنیان
خبرنگار

خانم حسنیان

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید *